Post by prinrisniteephil on Feb 23, 2022 18:45:33 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ World of Tanks Blitz ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ World of Tanks Blitz IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ çoxları hamısı hack ▞▞▞
▞▞▞ World of Tanks Blitz 2022 version ▞▞▞
QAZANMAQ ÜÇÜN ÖDƏNİN
Bu, yəqin ki, indiyə qədərki ən pis uyğunlaşma ilə oyundur. Bəzi günlər komandaya ən çox zərər versəniz belə qalib gəlmək mümkün olmur. Tərtibatçılar həmişə deyirlər ki, uyğunlaşma ədalətli işləyir, amma təəccüblənirəm ki, niyə bəzi günləri həmişə 50WR-dən (2-3 p ən azı 38,39 WR) az olan oyunçularla bitirirəm və digər komanda ən azı iki qazanır. daha yaxşı oyunçular (60+ WR). İnvestisiya üçün oyun deyil və ayda yalnız bir neçə gün oynanılır. Əsəblərinizi daha yaxşı bir şeyə qənaət edin!
Bu nedi kocmur eror geliir
Turk dili olsa yaxsi olar.Turk dili yoxdu deye 4 ulduz verdim
MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG Rollimängud riuw
World of Tanks Blitz Strategiya epq
World of Tanks Blitz حکمت عملی vgw
World of Tanks Blitz Strateji Oyunları qvjj
Sozun esl menasin da pubg mobile seviyyesinde 1 oyundur
yaxşıdı məncə
Yaxşı oyundu
Bəzi oyunlarda internet operatorundan aylıq vergi ödəməklə oyun mağazasında əşyalar almaq imkanı var. Şübhəsiz ki, bu üsulla satın ala bilsələr, daha çox istifadəçi mağazanızdan istifadə edəcək. Mənim kimi, kart məlumatımı googleplay-a vermək istəmirəm... Zəhmət olmasa, mağazanızın da bu seçimdən istifadə etməsi üçün bu ideyanı düşünün
Mən hətta oyuna daxil ola bilmirəm, həmişə "serverə qoşula bilmir", yaxşı əlaqəm var, Call of duty və ya Pokemon unite kimi digər onlayn oyunları oynamaqda problemim yoxdur, bu yalnız bu oyunda olur, lütfən, onu düzəldin. server.
Bütün zamanların ən yaxşı mobil oyunu və bəzi balanssız uyğunlaşmaların və tankların çıxarılmasının olduğunu nəzərə alsaq, tank həvəskarlarının bir-biri ilə görüşə biləcəyi yer, lakin ümumilikdə ən yaxşı tank oyunu.
Yaxşı oyun amma problem F2P dostu deyil. Yeni oyunçulara verilən mükafat başa çatdıqda, hər şey cəhənnəm və həqiqətən zəhlətökəndir. Əgər itirsəniz, heç bir gümüş əldə etməyəcəksiniz, çünki hər şey çıxılır və hətta qazansanız belə, yalnız 2-4 min gümüş (istifadə etdiyiniz mərmi və əşyalar üçün) qazanacaqsınız. Tanklar həqiqətən bahadır. Siz bir milyona qənaət etməlisiniz, bu o deməkdir ki, siz 150-dən çox oyun oynamalı olacaqsınız və bu oyunda mükafat olmadan ən çoxu 5 min gümüş qazanacaqsınız. Bunun yeganə çıxış yolu puldur
Bu oyun mənim fikrimcə daha yaxşı ola bilər, sadəcə olaraq onun bütün RNG əsaslı çox vaxt, bir qutu qarışıq konfet kimi, nə əldə edəcəyinizi heç vaxt bilmirsiniz, həmçinin gecikmə sünbülləri mənim 1-2 dəqiqə kimi tez ölməyimə səbəb oldu. Ümumilikdə vaxt keçirmək üçün olduqca yaxşı oyun, reytinq döyüşləri sadəcə meh, qalibiyyət başına mükafat kimi mövsüm sikkələrindən başqa çox şey deyil. Turnirlər? Bilmirəm... düşmən bizimlə üz-üzə gəlmək üçün internetə girmədiyi üçün bəzən sadəcə oyun gözləyirlər.
250 altına 100.000 kredit al 100.000 kredit bonus olaraq almalıydım amma 100.000 bonus krediti ala bilmədim
Oyun həqiqətən əyləncəli və asılılıq yaradır. Bu yaxınlarda daha yeni premium tanklar öz səviyyələrində kifayət qədər güclü oldular. Hətta bəzən premium tankları olan bütün taqımlarla qarşılaşıram. Həmçinin icma olduqca zəhərlidir və söhbətdə pis dildən fəal şəkildə istifadə edir. Yalnız proaktiv ünsiyyət etiketi əvəzinə oyuna uyğun bir hesabat sistemi tətbiq edilməlidir.
Qazanmaq üçün ödəyin? Bəli bir növ. Oyunda bəzi şeylər qazana bilərsiniz, ancaq qənimət qutusu qumarından istifadə edən hər oyunla eyni vəziyyətə düşürsünüz. Bağlantınız tamamilə təmiz deyilsə, zaman zaman bir az səhv olur. Məsələn, mənim ən son səviyyə 9 oyunumu götürək. Mauchenimi irəli sür. Birdən üzür. Oyun başlayır. Yenidən işə saldığım zaman birbaşa başladığım yerin qarşısındayam, çox ölüyəm, komandaya faydasız olmuşam. Ancaq beyni çevirmək və tankları vurmaq üçün əladır.
Oyun yaxşıdır, lakin bir problem mənim tankım həmişə səhvlər yaradır və digər oyunçuları döyüşdə hərəkətsizliyə görə Mənə məlumat verməyə məcbur edir, baxmayaraq ki, WiFi şəbəkəm güclüdür .... Mən oyunu və telefonumu bir neçə dəfə yenidən başlatmağa çalışdım, amma yenə də eyni ...WG zəhmət olmasa məsələni araşdırın və sübut istəsəniz sizə verəcəm
World of Tanks Blitz PVP битвы Стратегии xkg
Pis pis gelmedi
WoTB mənim bir müddətdir, təxminən 4 ildir ki, oynadığım bir oyundur və onunla bağlı emosiyaları qarışdırıram. Birincisi, yaxşı şeylər. Yaradanlar. 1-3 saat ərzində bilet təqdim etdiyiniz zaman sizə cavab veriləcək. Lakin, pis tərəfləri də var. İcma DƏHŞƏTLİDİR, toksik oyunçuların miqdarı dəhşətlidir. Zireh profili yaxşıdır, çünki vaxtaşırı digər oyunçuları troll edə bilərsiniz, digər vaxtlarda kağız naziksiniz ($$-ı unutmayın). Ümumiyyətlə, ayrı-seçkiliyə məruz qalmağı xoşlayırsansa, davam et. -zirehsiz_ən yaxşı zireh[öldürün]
Onun "OP" olub-olmaması mənə əhəmiyyət vermir, amma mənim və digər "f2p oyunçuları" üçün çoxlu kreditləri üyütmək və qənaət etmək daha çətindir və mən axmaqlarla və ya uşaqlarla oynayıram ki, onlar necə oynamağı bilmirlər. Mən axmaqlar və afk oyunçuları tərəfindən matçı itirməyə davam etdim. aşağı səviyyələr və yüksək səviyyələr üzərində döyüşmək üçün son dərəcə zəhərli olan bu p2w də daxil olmaqla. Düşmənlərlə onların pullu tankları ilə döyüşürdüm. oyun daha tarixi olmalıdır, lənət. O cümlədən söyüş, oyundaxili videolar istisna olmaqla, videolarınızda mövcuddur.
Yaxşı oyundur. Amma tam ekran rejimində işləmir. Kərtik görünür. Ona görə 2 ulduz qırdım. Düzəlsə 5 ulduz verəcəm. 👍
Bu oyunda həqiqətən keyfiyyətli qrafika. Amma oyun balanssızlıqdır.
Uu7
112 mb yazmisiz oyuna girendede 815 mb bir yigir tezden oyun bitendede 2gb olur .cox pis
Tankları və oyunu çox bəyənirəm, lakin Match Maker sadəcə faydasız bir şeydir. Biz Devs-ə MM-ni təkmilləşdirməyi deyirik. Amma bu barədə bircə söz belə eşitmirlər.
Yaxsi oyundu
Ən yeni yeniləmələrdə mən bu mobil oyunda köhnə hesabıma daxil ola bilmirəm. Mən onu Gmail hesabında da daxil edə bilmirəm, çünki hansı acc (Google play və ya Gmail) ilə daxil ola biləcəyim üçün heç bir seçim yoxdur. Həmçinin o, mənim bölgəmi tapa bilmir və həmişə mənə "Sonra yenidən cəhd et" deyir və məni məlumatımı sıfırlamağa və yeni hesab yaratmağa məcbur etdi, lakin bu da işləmədi, ona görə də yeni yeniləməyə bir qədər əsəbləşdim, lütfən, BUNU DÜZƏLƏNİN və ya daxil olmaq üçün mənə bir addım verin
Premium olmadan yeni tanklar almaq çox çətindir. Odur ki, hamı üçün bərabərlik yaratmaq üçün bəzi dəyişikliklər edin. Oyun çox yaxşıdır
tankı ekrana yaxın edin
yeni guncellenme acilmir cox pis 👎
Yaxşıdır Amma nədənsə Bir az donması var. Ancaq qrafikləri bilir
Çox yaxşı oyundu, qrafikası yaxşı idi, onu bəyəndim, amma bəzən uyğunlaşma və dəqiqlikdə problem olurdu.
Son vaxtlar mən başa düşməyə başlayıram ki, mənim atışlarımdan bəziləri sadəcə olaraq heç bir kir sıçraması və ya sıralama ilə yoxa çıxır, sanki düşmən tankından keçib yoxa çıxırlar. Bundan əlavə, bu gün bu oyunda kifayət qədər yeni oyunçunun olduğunu görürəm. Düşünürəm ki, bu oyun yenidən daha az oyunçuya çevrilməzdən əvvəl bəzi dəyişikliklər edilməlidir. Gördüyüm kimi, bu oyunda toksiklik səviyyəsi yüksəkdir, bu, hətta T8 / T9 tankı ilə əsas şeyi öyrənməyə çalışan yeni oyunçunun marağını öldürəcək. Redaktə: Btw, mən 7 illik oyunçuyam
Zordu amma Bir fərqli modlar olsa pis olmaz.də yazıda tərcümə olsun